akumanik 'naninana'

By: aku manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 28-Feb-2010 07:43 Email | Share | | Bookmark

aku dapat 6 baju Malina..
6 baju lebih 2 bulan... sampai baby baru lahirnya dah pandai tersenyum...
(1)



(2)


(3)



(4)



(5)


Sunday, 28-Feb-2010 07:34 Email | Share | | Bookmark

Salam...
bukan taknak update fp
bukan tak menjahit manik dah...
cuma..
sejak FP di block di pejabat... macam dah kelamkabut dah,,,
bolehla pegi ke blogspot.. yang juga boleh tengok je di opis.. nak update
kena tunggu balik rumah... kalau pun ada masa...

tetapi boleh je kita sama-sama di alam Facebook...
cari je ROSNANI ABD KARIM


Baju Puan Noraini Pegawai Pendidikan Khas Nazir


Thursday, 18-Feb-2010 08:05 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 30 photos...


Thursday, 18-Feb-2010 08:00 Email | Share | | Bookmark
BERSAWANG DAH

 
sejak opis dah block fotopages... dan block upload gambar kat blogspot..
tempat2 ni terus bersawang....
kalau balik rumah guna broadband ok tapi masa lak takde...
dan kalau pakai facebook tu... masih boleh bernapas ni opis, so sesekali aku update kat situ jer...

harini aku di btpn.. boleh lak access fp, bolehla aku update malam ni... yeaaahhh


Thursday, 10-Dec-2009 07:51 Email | Share | | Bookmark

 
Okey.. diam tak diam, walaupun takde orang nak beri pandangan atau komen.., ramai gak t\yang masuk sini...


terima kasih..


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net