akumanik 'naninana'

By: aku manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Mar-2009 02:57 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
baju kak yati...
alahai., lepas ni susahla kak yati nak bermanik-manik lagi sebab aku dah nak pindah...







Tuesday, 10-Feb-2009 01:28 Email | Share | | Bookmark
MANIK

Beratus Ringgit aku perabih duit membeli manik, merah, biru, pink, hijau, hitam..
ada beli dari amoi, salina sabah, kedai bunga favorite aku kat tampin, kl, sayang you ole-ole, kedai bunga seksyen 18, kedai jahit seksyen 16, malah kat banting pun aku pernah borong....

anak-anak dah tak heran dengan hobi mak dia ni.

abang..... thanks alot sebab tak jemu-jemu menghantar 'sei' beli manik. i love u la...

ayin... paling rajin membantu menyusun manik...


manik-manik yang banyak, aku masukkan dalam bekas plastik kecik, senang kerja...
dan kumpul dalam 1 tupperware besar... rasanya lebih 100 jenis dan warna


manik yang sikit, atau 'stok' aku tak masuk dalam bekas kecik tu, sebab tak de tempat nak susun..
so. aku biarkan je dalam tong hitam ni...
benang pun bermacam warna.., benang ni bukan untuk jahit manik aja.., byk gak tempahan baju yang aku terima...
satu bekas untuk caca marba, macam2 ada.. jarum, getah, butang...

dan pinggan pula, aku gunakan untuk letak manik yang dijahit.. senang..



Tuesday, 10-Feb-2009 01:15 Email | Share | | Bookmark
BAJU AUNTY RUBY LAGI

 
 
 
Baju ni ruby nak pakai masa kursus mem besar... he he
glamour habis tu... liplap lip lap

Istimewanya kat aku baju ni aku gunakan semua manik. Manik Sabah.... manik tampin,
Manik pink Amoi...(aku sayang manik ni.. susah dapat warna ni kat kedai)..
tengah jahit, manik purple habis... pegi seksyen 16 semata2 nak beli 1 bungkus...
dan labuci sayang you.... kalau aku pindah putrajaya nanti, macammanalah aku nak beli labuci ni...
alamat aku kena borong sebelum pindah.. he he







Monday, 2-Feb-2009 01:57 Email | Share | | Bookmark

 
 
Baju Kak Long..
lawakan?





Thursday, 29-Jan-2009 05:09 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT TAHUN BARU

TIDAK TERLAMBAT RASANYA AKU UCAPKAN SELAMAT TAHUN BARU KEPADA semua...
Tahun ini aku sebok kerana beberapa perkara...
pertama...badan dah kurang segar selepas balik berakit tempohari
kedua.....aku bertukar tempat kerja
ketiga... sibuk mengemas rumah untuk bertukar rumah pula...budak2 dan bapak budak bukannya boleh harap... nak bagi upahpun buat don't know je...

Aku berharap bidang aku ini bertambah maju di lokasi baru.
Sesiapa yang mahu menempah.., harganya pasti tidak mengecewakan..
silalah hubungi aku di 0166073467 anytime...

aku dan family tersayang...


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net