akumanik 'naninana'

By: aku manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jun-2009 06:12 Email | Share | | Bookmark
baju sempena kenduri Anas

Baju ni rasanya Hanan punya... atau Alia punya..
yang menjahitpun tak pasti... Fatin kut.. Mesti Fatin ni....
cantik coraknya

(jn6)



Thursday, 25-Jun-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark

 
Lama sungguh aku tak update tempat ni.

Sempena ANAS kahwin baru2 ni, aku jahitkan baju anak2 dan anak2 kaklong
baju kurung dengan manik yang glamor... he he...

Ini Baju KAKYONG yang glamer..

(jn1)


(jn2)


(jn3)


Ini pula baju LINDA.. Bajunya sama, cuma corak manik berbeza



(jn4)


(jn5)


DAN INI pula tuan punya baju...
KakYong menunjukkan KasihSayang pada KakNgah yang sakit Segugut!



Thursday, 25-Jun-2009 05:25 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 21 photos...


Wednesday, 20-May-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark
PDGJAWA@HOTMAIL.COM

Salam semua

Tiba tiba email saya naninana - pdgjawa@hotmail... tidak boleh masuk.
dan tiba-tiba kawan2 yang pernah berhubung dapat email dpd naninana nani
minta duit...

sesiapa jadik mangsa.., maafkan..
itu bukan saya sebenarnya...

jahat sungguh siapa yang buat tu.




Tuesday, 5-May-2009 04:51 Email | Share | | Bookmark

 
Ini pulak baju customer malina.. malina mabuk daaa....
aku tak dapat snap gambar sb kamera tak boleh guna.
hp pulak tak bercas.. ni gambar lama.
sori malina, tak sempat buat cepat... tapi dah post pagi tadi........
camner nak cakap... manik2 malina dah bercampur akak punya...... sikit punya haruuuuuuu...
corak taman bunga - tak boleh tebal2 sb mengejar masa.... sibuk pindah hari tu..



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net