akumanik 'naninana'


My name: aku manik
My Fotopage: http://akumanik.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Zai Manik
WHOLESALE ONLY (100g and above per item) for most of the products Examples of items that undergone sales price: Clearance Sales Items: Acrylic stones Drop 13x8 (Retail RM4.00): Sale price RM3.00 /20pcs Acrylic stones Round 6mm (retail RM2.50): Sales price RM1.50/20pcs (all acrylic stones are on sales) Plastic Pearls 3mm (Retail RM1.80): Sale Price RM1.20 /10g Rice 3 x 6mm (Retail RM2.00): Sale price RM1.20/ 10g Sequin Flower Bowl 4mm SFB4xx (Retail RM2.50): Sale Price RM1.50/... View this Fotopage entry
sample usage of sequin border
nani shareena
Latest entry:bengang betul (dan bangang betul!)
Kepala sakit lagi.. Tak tau mana silap. Haritu cek 155. Darah tinggi? Doktor suruh datang lagi esok. tapi malas la pulak... abang keje.. nak g sendiri tak kose aku.. Badan goyang2 lagi. dulu macam ni gak, tapi cek takde darah tinggipun. So, aku assume doktor ni salah sebab aku cek lepas makan roti canai sekeping. Nak buat apa lagi.. baring je la. kadang2 rasa macam bila terlelap.. aku tak terjaga lagi.. Selamat tinggal abang, selamat tinggal anak-anak... bengang dan rasa bangang tak boleh buat... View this Fotopage entry
amoi creations
Latest entry:MISS ME???
Assalamualaikum wbh... Hehehe... tajuk tu buat org mual jer kan di bulan puasa ni. Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Amoi dan Keluarga buat semua rakan2, shabat handai, peminat seni manik dan semua pengunjung Amoi Creations. Amoi dengan ini menjemput semua untuk melawat Amoi Creations di fanpage Facebook amoi. http://www.facebook.com/pages/Seremban-Malaysia/Amoi-Creations-And-Collections/157790000898256 Amoi cuba sedaya upaya untuk memenuhi setiap pertanyaan dengan ilmu amoi yg teramat sedikit i... View this Fotopage entry
ayg abg
Latest entry:egyptian potion~available here...
dear families & friends, please feel free to browse thru the catalogue below and if u find it interesting, i can be contacted at: h/p: 0196641979 email: 1979aja@gmail.com :arrow: call, sms or email me anytime :arrow: discounts are available for big orders ;-) :arrow: postage is free with a purchase of 3 boxes and above :arrow: special packaging is available upon request thanx for your support :-) cheers, -aja- View this Fotopage entry
ieda dadida
Latest entry:SeLaMat TinggaL FP hhhuuu hhhhuu
SalaM Sume.. Kengkawan.. FYI, Sy dah bErpindah Ke Blog Diatas Sebab-sebab Tertentu yg tak dpt dielakkan.. SILA LAH LAYARI BLOG DADIDA yg seIndah Tuan Nyer itew 8-) heeehe $-) :P feel free go to:- http://kayieda.blogspot.com/ Have A Nice Showing...And Supported.. LOL View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016